PRIVACYVERKLARING

Woody Woodpecker hecht belang aan uw privacy. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van deze webshop.

De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Gilles Verschueren, Sint-Servaesstraat 260 te 1910 Kampenhout of door te mailen naar info.woodywoodpecker@gmail.com.

Uw persoonsgegevens worden in geen enkel geval doorgegeven aan derden

Conform de wet "De verwerking van persoonsgegevens" beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens.
Mits bewijs van identiteit kunt u via een schriftelijke aanvraag aan Gilles Verschueren, Sint-Servaesstraat 260 te 1910 Kampenhout of door uw aanvraag te mailen naar info.woodywoodpecker@gmail.com. gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

Woody Woodpecker kan gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar onze-website gekomen bent met als doel onze website te optimaliseren.