Verzending van uw bestelling

Woody Woodpecker zorgt zelf voor het leveren van je bestelling.

De bestelde goederen worden doorgaans na 10 tot 14 dagen geleverd. Datum en uur van de levering wordt vooraf besproken en vastgelegd. 
Voor bestellingen waarvan de goederen niet voorradig zijn en/of een behandelingstijd nodig hebben, zal de aangepaste leveringstijd worden berekend en nadien medegedeeld. 

Indien je de bestelling zelf komt afhalen op onze werf, dan gebeurt dit uitsluitend na het vastleggen van  een datum en uur. 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling en verpakking. 
Behandelingskosten zijn inbegrepen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht en de afstand. De afstand wordt berekend via een module die steunt op Google Maps.

We raden je aan de artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. 

Betalingsvoorwaarden

Contante betaling

Al onze betalingen gebeuren contant bij levering.  
Wij aanvaarden geen cheques of uitstel van betaling.

Overschrijvingen

Indien je niet aanwezig kan zijn bij een levering kan je altijd opteren om de betaling van je bestelling over te schrijven zodat wij toch kunnen leveren.  Je kan het bedrag van je bestelling vooraf overschrijven op ons rekeningnummer met vermelding van uw naam en woonplaats en bestelnummer.

Rekeningnummer: IBAN BE85 0689 0731 6506 op naam van WoodyWoodpecker